Webdesign Forta Services

Forta Services is uw WiFi en netwerk specialist in de ruime regio van Turnhout. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een professionele website en daarvoor deed Philip beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om de diensten op een duidelijke, mooie en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een stijlvolle, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contact formulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Via het op maat gemaakte CMS, kunnen de medewerkers van Forta Services blogberichten schrijven en op de website plaatsen, om zo hun klanten op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de sector of om advies en tips te delen. Tegelijkertijd kunnen ze op die manier hun SEO-inspanningen op diverse zoektermen focussen.

Forta Services

Professionele Bedrijfswebsite

Samen met Forta Services bekeken we de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een professionele, zoekmachinevriendelijke bedrijfswebsite die de nadruk op hun diensten legt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Strakke landingspagina voor de verschillende diensten
  • Via het op maat gemaakte CMS blogberichten schrijven en toevoegen

Meer afbeeldingen

Forta Services: afbeelding

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op