Webdesign Focus Coaching

Bij Focus Coaching kan je terecht voor personal training, fitness en groepslessen. Met een duidelijke visie groeien, dat is waar zaakvoerder Jorne naar op zoek was. Daarom koos hij voor hun nieuwe website voor de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het unieke karakter van Focus Coaching op de juiste manier online over te brengen. Daarnaast zal de website ook de voornaamste bron van nieuwe leads worden, dus werd er doordacht omgegaan met zoekmachine optimalisatie en werden er ook landingspagina's voor de diverse funnels van de onderneming opgezet.

De medewerkers van Focus Coaching kunnen, via onze op maat gemaakte backend website, testimonials toevoegen, groepslessen beheren, het uurrooster aanpassen, de coaches beheren en nog veel meer. Dankzij het makkelijke intake- of contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Om de video's die op de website worden getoond op een snelle manier in te laden, werd er een YouTube kanaal opgezet voor Focus Coaching.

Focus Coaching

Professionele Website

Samen met Focus Coaching bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een professionele website die de verschillende mogelijkheden op een interessante manier voorstelt.

 • Volledig conform de huisstijl
 • Gemakkelijk, laagdrempelig intake- en contactformulier
 • Alle diensten kunnen online geraadpleegd worden
 • Strakke landingspagina's voor de funnels van Focus Coaching
 • Diverse beheerbare modules via de handige backend website
 • Professioneel aangekleed YouTube kanaal

Meer afbeeldingen

Focus Coaching: afbeelding
Focus Coaching: afbeelding 1
Focus Coaching: afbeelding 2
Focus Coaching: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

 • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

 • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

 • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

 • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

 • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op