Webdesign Dartsclub 2370

Dartsclub 2370 is een jonge, ambitieuze dartsclub uit de Kempen. Ze bieden een toffe omgeving aan voor gevorderde en beginnende darters uit regio Kempen. Om hun clubkampioenschap te beheren, werd er beroep gedaan op Inspira om een website te bouwen.

Beheer van darters, wedstrijden en kalender

Dartsclub 2370 houdt een heel jaar lang, elke dinsdagavond een clubavond. Op het einde van het jaar kijken ze wie er tot kampioen gekroond wordt, wie de hoogste checkout heeft gegooid en wie de meest 180's heeft gegoid. Om dit alles in goede banen te leiden, bouwden we een handig beheersysteem dat automatisch de ranking opmaakt  volgens de ingegeven wedstrijden. 

Daarnaast werd er ook een wedstrijdmatrix gebouwd zodat de spelers kunnen zien welke speler ze nog moeten uitdagen.

Elk lid wil natuurlijk de evenementen goed kunnen opvolgen. Daarom kunnen medewerkers van Dartsclub 2370 via de beheerwebsite ook de kalender beheren. Hier kunnen ze evenementen toevoegen, fotoalbums opladen en meer.

Dartsclub 2370

Vindbaar zijn voor potentiële leden

Als nieuw opgestarte club, is het voor Dartsclub 2370 ook belangrijk om goed gevonden te worden door potentiële leden die via Google op zoek gaan naar een lokale dartsclub. De content van de website werd door onze copywriter geoptimaliseerd voor maximale lokale vindbaarheid.

Aangezien wij maatwerk websites bouwen, waarvan we de code zelf schrijven en functionaliteiten van de grond op bouwen, zonder gebruik te maken van platforms voor websites te bouwen, kunnen we enorm ver gaan in onze optimalisatie. Onze uitgebreide checklist werd bij lancering grondig afgewerkt. Zo beschikt de website over belangrijkte optimalisatie zoals structured data voor rich snippets, alt attributie, interne paginalinks, URL resolve, XML sitemap, touchscreen readiness, open graph protocol, SSL beveiliging, resources minification, compressie van assets en afbeeldingen en meer.

 


Ook voor jouw vereniging kunnen we zo'n professionele website bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer afbeeldingen

Dartsclub 2370: afbeelding
Dartsclub 2370: afbeelding 1
Dartsclub 2370: afbeelding 2
Dartsclub 2370: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op