Webdesign CleanTeam Kempen

CleanTeam Kempen uit Vosselaar is een professioneel schoonmaakbedrijf en daar hoort natuurlijk een professionele website bij. Voor de bouw van hun website deed CleanTeam Kempen beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om de diverse schoonmaakdiensten op een duidelijke, mooie en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een frisse, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen. Klanten die graag een offerte en plaatsbezoek willen aanvragen kunnen dat via het snel in te vullen Offerteformulier.

Social Proof

Mond-op-mond reclame, daar deed CleanTeam Kempen voorheen beroep op. Om dit toch ook digitaal te realiseren, bouwden we een koppeling met Google Reviews in. Via het op maat gemaakte CMS-systeem kunnen de medewerkers van CleanTeam Kempen gemakkelijk een mailtje versturen naar klanten om een review te schrijven. Deze reviews worden dagelijks ingeladen in de database en weergegeven op de website. Ideaal om nieuwe klanten te overtuigen om toch voor CleanTeam Kempen te kiezen.

CleanTeam Kempen

Professionele Website voor Schoonmaakbedrijf

Samen met CleanTeam Kempen bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een functionele website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

 • Volledig conform de huisstijl
 • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
 • Snel in te vullen offerteformulier
 • Integratie van Google Reviews om Social Proof te realiseren
 • Bezoekers worden gestimuleerd om een plaatsbezoek aan te vragen
 • Strakke landingspagina's voor de diensten van CleanTeam Kempen

Meer afbeeldingen

CleanTeam Kempen: afbeelding
CleanTeam Kempen: afbeelding 1
CleanTeam Kempen: afbeelding 2
CleanTeam Kempen: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

 • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

 • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

 • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

 • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

 • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op