Webdesign Carwash Planet

Carwash Planet uit Turnhout staat is waarschijnlijk de beste carwash in de regio. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een professionele website, en daarvoor deed Carwash Planet beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om klanten via het online hoofdkwartier zo goed mogelijk te informeren over de verschillende mogelijkheden/diensten, openingsuren en acties.

De verschillende wasprogramma's worden op een erg duidelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd met de extra service die men bij Carwash Planet. Daarnaast moesten ook de verschillende voordelen van de waspas aangeprijsd worden, alsook de mogelijkheden bij de Self-Carwash. Dat alles binnen een heldere, professionele layout die het doelpubliek aanspreekt.

De medewerkers van Carwash Planet kunnen via de beheer website zelf acties toevoegen en de openingsuren beheren.

Carwash Planet

Professionele Website

Samen met Carwash Planet bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een professionele website die de klanten weet te informeren.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Acties en openingsuren zijn zelf beheerbaar
  • Bezoekers worden gestimuleerd om een waspas aan te vragen
  • Strakke landingspagina's voor de carcare diensten van Carwash Planet

Meer afbeeldingen

Carwash Planet: afbeelding
Carwash Planet: afbeelding 1
Carwash Planet: afbeelding 2
Carwash Planet: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak