Webdesign Bevanux en B&G Motors

Bevanux uit Turnhout staat in voor de inkoop en verkoop van een breed assortiment oldtimers en klassieke auto's. Hun dochterbedrijf B&G Motors staat dan weer in voor budgetauto's en droomauto's. Om het aanbod online voor te stellen, kozen zij resoluut voor Inspira. Het op maat gemaakte CMS-systeem wordt door de werknemers gebruikt om de actuele voorraad op de website te plaatsen.

Een van de doelstellingen van dit project was om de specifieke huisstijl van beide ondernemingen aan te houden. Daarnaast was het zaak om de voorraad op een gemakkelijke manier actueel te houden.

Om het online en offline gebeuren meer samenhang te geven, kunnen de werknemers van Bevanux en B&G Motors een fiche met alle gegevens van de wagen afdrukken en bij de wagen presenteren of met de klant meegeven. Bezoekers van de website kunnen deze downloaden.

De prominente aanwezigheid van het telefoonnummer en het laagdrempelige contactformulier, zorgt ervoor dat klanten snel en makkelijk contact kunnen opnemen.

Bevanux en B&G Motors

Website voor Oldtimers en Tweedehands Auto's

Samen met Bevanux bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een eigen website die de oldtimers en tweedehands auto's op een heldere wijze voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Overzichtelijke presentatie van het actuele aanbod
  • Op maat gemaakt CMS-systeem
  • Downloadbare detailfiche
  • Bedrijfsprocessen werden geautomatiseerd en dat zorgt voor tijdswinst

Meer afbeeldingen

Bevanux en B&G Motors: afbeelding
Bevanux en B&G Motors: afbeelding 1
Bevanux en B&G Motors: afbeelding 2

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op