Webdesign Bell'arco Overkappingen

Bell'arco overkappingen plaatst aluminium overkappingen op maat. Iets meer dan een jaar geleden kozen zij ervoor om hun sociale media en online advertenties door Inspira te laten beheren. Dit jaar werd besloten om de website in een nieuw jasje te steken en te voorzien van een nieuwe motorkap. Dankzij de fijne samenwerking uit het verleden, werd dit keer voor een website van Inspira gekozen.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar ook voor klanten

Bell'arco overkappingen plaatst overkappingen in heel Limburg, Vlaams-Brabant en de Antwerpse Kempen. Vindbaarheid is daarom voor hen uiterst belangrijk, daarom werd de website tot in de puntjes geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Daarnaast werd er bij de opbouw van de pagina's ook rekening gehouden met het wegwijs maken van de klant doorheen de website om ze makkelijker te converteren naar klanten die een offerte aanvragen.

Bell'arco Overkappingen

Inspireren via projecten

Particulieren gaan vaak op Pinterest inspiratie opdoen. Vanuit dit gedachtegoed werd realisaties-pagina aangemaakt waarop particulieren zichzelf kunnen laten inspireren. Zo kunnen ze hun droomproject samenstellen met de foto's van deze realisaties. Dat maakt het makkelijker om de ideale overkapping op maat samen te laten stellen door bell'arco overkappingen. De medewerkers van bell'arco overkappingen kunnen nieuwe projecten toevoegen aan de hand van het op maat gemaakte CMS-systeem. 

 


Ook voor jouw bedrijf kunnen we zo'n professionele website bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer afbeeldingen

Bell'arco Overkappingen: afbeelding
Bell'arco Overkappingen: afbeelding 1
Bell'arco Overkappingen: afbeelding 2
Bell'arco Overkappingen: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op