Webdesign Belkoi

Belkoi is een bedrijf dat instaat voor in- en verkoop van Japanse koi. Om het aanbod online voor te stellen, kozen zij resoluut voor Inspira. Het op maat gemaakte CMS-systeem wordt door de werknemers gebruikt om de actuele voorraad op de website te plaatsen.

Een van de doelstellingen van dit project was om de voorraad op een gemakkelijke manier actueel te houden en overzichtelijk voor te stellen. Bezoekers van de website kunnen door het aanbod browsen aan de hand van categorieën.

Voor dit project was er ook de doelstelling om te scoren op zoektermen zoals 'koi te koop' en andere afgeleide zoektermen. Dankzij de betere vindbaarheid in Google, mogen ze nu een regelmatige bezoekersstroom verwelkomen. Dankzij het makkelijke contactformulier en prominente aanwezigheid van contactgegevens, kunnen potentiële klanten snel contact opnemen.

Belkoi

Website voor Koi

Samen met Belkoi bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een eigen website die het koiaanbod op een overzichtelijke wijze voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Overzichtelijke presentatie van het actuele aanbod met onderverdeling in categorieën
  • Op maat gemaakt CMS-systeem
  • Blog om de laatste nieuwtjes te delen
  • Bedrijfsprocessen werden geautomatiseerd en dat zorgt voor tijdswinst

Meer afbeeldingen

Belkoi: afbeelding
Belkoi: afbeelding 1
Belkoi: afbeelding 2
Belkoi: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak