Reclamefilm voor School Heilig Hart van Maria-instituut

Voor het Heilig Hart Van Maria Instituut uit ‘s-Gravenwezel stonden wij in voor de productie van een professionele reclamefilm die een digitale kijk in de school geeft.

Deze video werd gebruikt bij de start van het nieuwe schooljaar om leerlingen te overtuigen om voor de groene omgeving en moderne infrastructuur van HHVM te kiezen.  ovendien is het een erg leuke manier om een school voor te stellen.

Heilig Hart van Maria-instituut

Deze video werd door HHVM gebruikt op de website en sociale media. Het script en de vereiste beelden werden bepaald in samenspraak met het Heilig Hart Van Maria Instituut. Ook voor de opname van de voiceover werd er samengewerkt met Inspira.

Meer afbeeldingen

Heilig Hart van Maria-instituut: afbeelding

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op