Online Veiling Momotaro-Koi Farm

Momotaro-Koi Farm is een van de meest vooraanstaande kwekers van Japanse Koi. Omdat naar Japan reizen door het Coronavirus niet langer mogelijk was, kwamen ze bij Inspira aankloppen om een online veiling te ontwikkelen.

De normale gang van zaken vereist dat de klanten van Momotaro-Koi Farm naar Japan afreizen en daar bieden op de verschillende koivissen. Aangezien dat niet langer mogelijk was, wou Momotaro-Koi Farm de veiling online laten doorgaan. Om die veiling in goede banen te leiden werd er door Inspira een online veiling ontwikkeld waarop klanten de koi kunnen bekijken en tegen elkaar kunnen opbieden.

Voor bepaalde vissen hanteren ze een Blind Auction. Bij dit type veiling dienen alle bieders een bod in zonder dat een andere deelnemer het bedrag kent. De hoogste bieder wint de veiling en betaalt de prijs die zij hebben ingediend.

De vertegenwoordigers van Momotaro-Koi Farm kunnen via het op maat gemaakte CMS-systeem Koi toevoegen aan de veiling. Daar hebben ze de mogelijkheid om het minimum opbod, alsook de start- en eindtijd bepalen.

Momotaro-Koi Farm

De Volledige Werking Online Brengen

Samen met Momotaro-Koi Farm bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online veiling. Wat was er essentiëel? De volledige werking van de veiling online brengen. Via het online CRM systeem dat Inspira voor Momotaro-Koi Farm gebouwd heeft, kunnen de medewerkers van klanten beheren, biedingen opvolgen, koi toevoegen of aanpassen of aanpassen en vertalingen beheren.

  • In 3 verschillende talen
  • Onderverdeling in categorieën (Parent Koi)
  • Verschillende veilingtypes
  • Klanten hebben een unieke login
  • Ook makkelijk in gebruik op mobiele apparaten
  • Youku integratie voor bezoekers uit China

Meer afbeeldingen

Momotaro-Koi Farm: afbeelding
Momotaro-Koi Farm: afbeelding 1
Momotaro-Koi Farm: afbeelding 2
Momotaro-Koi Farm: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Maak Online een Afspraak