Online Veiling Momotaro-Koi Farm

Momotaro-Koi Farm is een van de meest vooraanstaande kwekers van Japanse Koi. Omdat naar Japan reizen door het Coronavirus niet langer mogelijk was, kwamen ze bij Inspira aankloppen om een online veiling te ontwikkelen.

De normale gang van zaken vereist dat de klanten van Momotaro-Koi Farm naar Japan afreizen en daar bieden op de verschillende koivissen. Aangezien dat niet langer mogelijk was, wou Momotaro-Koi Farm de veiling online laten doorgaan. Om die veiling in goede banen te leiden werd er door Inspira een online veiling ontwikkeld waarop klanten de koi kunnen bekijken en tegen elkaar kunnen opbieden.

Voor bepaalde vissen hanteren ze een Blind Auction. Bij dit type veiling dienen alle bieders een bod in zonder dat een andere deelnemer het bedrag kent. De hoogste bieder wint de veiling en betaalt de prijs die zij hebben ingediend.

De vertegenwoordigers van Momotaro-Koi Farm kunnen via het op maat gemaakte CMS-systeem Koi toevoegen aan de veiling. Daar hebben ze de mogelijkheid om het minimum opbod, alsook de start- en eindtijd bepalen.

Momotaro-Koi Farm

De Volledige Werking Online Brengen

Samen met Momotaro-Koi Farm bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online veiling. Wat was er essentiëel? De volledige werking van de veiling online brengen. Via het online CRM systeem dat Inspira voor Momotaro-Koi Farm gebouwd heeft, kunnen de medewerkers van klanten beheren, biedingen opvolgen, koi toevoegen of aanpassen of aanpassen en vertalingen beheren.

 • In 3 verschillende talen
 • Onderverdeling in categorieën (Parent Koi)
 • Verschillende veilingtypes
 • Klanten hebben een unieke login
 • Ook makkelijk in gebruik op mobiele apparaten
 • Youku integratie voor bezoekers uit China

Meer afbeeldingen

Momotaro-Koi Farm: afbeelding
Momotaro-Koi Farm: afbeelding 1
Momotaro-Koi Farm: afbeelding 2
Momotaro-Koi Farm: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

 • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

 • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

 • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

 • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

 • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op