Meertalige Website Thesora

Thesora uit Dilbeek is een polyvalent accountantskantoor. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een zakelijke website, en daarvoor deed Thesora beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Vanwege de werkzaamheden in de Brusselse rand, werd er geopteerd om ook een Frans- en Engelstalige versie van de website te maken. Dankzij de propere code en correcte URL structuur die Inspira hanteert, verloopt dat zonder problemen. De vertaalmodule in het CMS-systeem van Inspira, maakt het voor de klant heel eenvoudig om zijn site te laten vertalen.

Thesora

Functionele Website

Samen met Thesora bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een functionele website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Website in meerdere talen met propere code en URL structuur
  • Strakke landingspagina's voor de diensten van Thesora
  • Blog geoptimaliseerd voor Content Marketing

Meer afbeeldingen

Thesora: afbeelding
Thesora: afbeelding 1
Thesora: afbeelding 2
Thesora: afbeelding 3

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op