Meertalige Website Thesora

Thesora uit Dilbeek is een polyvalent accountantskantoor. Bij zo'n bedrijf hoort natuurlijk een zakelijke website, en daarvoor deed Thesora beroep op de ervaring van Inspira.

Voor dit project was de doelstelling om het aanbod op een erg duidelijke en overzichtelijke manier online voor te stellen. Daarnaast moest er een heldere, professionele layout aanwezig zijn om het doelpubliek aan te spreken. Dankzij het makkelijke contactformulier kunnen potentiële klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen.

Vanwege de werkzaamheden in de Brusselse rand, werd er geopteerd om ook een Frans- en Engelstalige versie van de website te maken. Dankzij de propere code en correcte URL structuur die Inspira hanteert, verloopt dat zonder problemen. De vertaalmodule in het CMS-systeem van Inspira, maakt het voor de klant heel eenvoudig om zijn site te laten vertalen.

Thesora

Functionele Website

Samen met Thesora bekeken we bij Inspira de vereisten voor hun online aanwezigheid. Wat was er essentiëel? Een functionele website die de diensten op een professionele manier voorstelt.

  • Volledig conform de huisstijl
  • Gemakkelijk, laagdrempelig contactformulier
  • Website in meerdere talen met propere code en URL structuur
  • Strakke landingspagina's voor de diensten van Thesora
  • Blog geoptimaliseerd voor Content Marketing

Meer afbeeldingen

Thesora: afbeelding
Thesora: afbeelding 1
Thesora: afbeelding 2
Thesora: afbeelding 3

Interesse Om Met Ons Samen Te Werken

Bij Inspira helpen we ambitieuze klanten om hun digitaal potentiëel te realiseren op een toonaangevende en briljante manier. U helpen we ook graag.
Laten we rond tafel zitten.

Vraag Een Gesprek Aan