Bedrijfsvideo's Trucks JCA

Trucks JCA wou graag twee korte, maar effectieve bedrijfsvideo's laten maken om hun nieuwe locatie en showroom voor te stellen.

Met onze drone en camera maakten we een korte bedrijfsfilm die de nieuwe showroom van Trucks JCA weergeeft. In combinatie met de voice over is dit een licht verteerbare video die perfect is om te gebruiken op een website.

Speciaal voor de back-to-school periode wou Trucks JCA ook een informatieve video laten maken die de dode hoeken van een vrachtwagen toonde. Met drone, camera en plakband in de hand gingen we aan de slag en blikten we deze toffe video in. Leuk voor sociale media!

Trucks JCA

Meer afbeeldingen

Trucks JCA: afbeelding

Een tipje van de sluier gelicht...

We lichten een tipje van de sluier in ons eBook:

5 Online Marketing Strategieën Die Echt Werken

In dit eBook doen we onze visie stapsgewijs uit de doeken en gidsen we je door enkele mogelijkheden die je bedrijf op dit moment hoogstwaarschijnlijk over het hoofd ziet.

  • ✔️ 5 beproefde online marketingstrategieën

  • ✔️ Toepasbaar op de allerkleinste en allergrootste bedrijven

  • ✔️ Geen bullshit, maar gewoon to-the-point advies

  • ✔️ Het is perfect mogelijk om deze strategieën zelf uit te voeren

  • ✔️ Strategieën die ook de komende jaren zullen blijven werken

Op zoek naar een professionele webdesigner
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare webdesigner ontwikkelen wij voornamelijk websites voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, Tilburg, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op