Maandag-Hashtags

Aaaah... Maandag, de eerste werkdag van de werkweek. Het is geen verrassing dat de populairste Maandag-Hashtags niet zo enthousiast zijn.

#MondayBlues en #MondaysSuck zijn perfecte voorbeelden. Er zijn honderden berichten die klagen over de eerste dag van de week.

Voor veel bedrijven is dit echter de ideale dag om een bericht te posten. Op maandag presteren berichten vaak beter dan op andere dagen. Ja, vaak zelfs beter dan in het weekend... Zou dat iets te maken hebben met een gebrek aan focus op het werk?

#MondayMorning(s)

#MondayMood

#MondayBlues

#MondayFunday

#MondaysSuck

#MondayOff

#MotivationMonday

#MondayMotivation

#MotivationalMonday

#MantraMonday

#MondayMantra

#ManCrushMonday

#MCM

#MusicMonday

#MagicMonday

#MondayQuote

#MakeItHappenMonday

#MakeWavesMonday

#MeowMonday

De populairste hashtags zijn Engelstalig. Wees echter niet verlegen om ze te vertalen of een Nederlandse variant te gebruiken, want ook die beginnen echt ingeburgerd te raken.

Hashtags voor Maandag

Hashtags voor Dinsdag

Hashtags voor Woensdag

Hashtags voor Donderdag

Hashtags voor Vrijdag

Hashtags voor Zaterdag

Hashtags voor Zondag

Hulp nodig met Social Media?

Social media zijn geweldig en kunnen een grote impact hebben voor bedrijven. Pak het op de juiste manier aan en de verkoop en je zichtbaarheid zal door het dolle heengaan.

Uiteraard hebben veel ondernemers geen tijd voor sociale media. Of ontbreekt hen de technische kennis. Wordt het niet eens tijd dat je sociale media professioneel gaat aanpakken? Inspira kan ervoor zorgen dat jouw social media wekelijks actief is met leuke en creatieve berichten.

 

Nieuwe Toppen Scheren met Social Media?
Maak een Afspraak