IT-Ondersteuning Arendonk

Inspira wil er steeds voor zorgen dat klanten de juiste bedrijfsondersteuning krijgen. Daarom kondigen wij trots de samenwerking met Mehr Computers aan.

IT-Ondersteuning op Maat

Mehr Computers biedt advies bij aanschaf van PC, Laptop, Tablet & Smartphone. Installeert en onderhoudt uw Hardware en Software. En zorgt voor uitbreiding en optimalisatie van uw draadloos netwerk/internet in gans het gebouw.

Wil u werken in de cloud? Denkt u eraan om Virtual Machines te gebruiken? Dankzij de professionele bedrijfsondersteuning van Inspira & Mehr Computers is dat geen enkel probleem.

Waarom Mehr Computers?

Meermaals hebben klanten een verlangen geuit naar een lokale IT specialist. Hoewel we hier kennis van hebben, beschikken wij niet over de tijd en middelen om dit in ons aanbod op te nemen. Daarom gingen wij op zoek naar een extern persoon met kennis van zaken.

Voor ons was een vlotte, aangename samenwerking die aan onze service vereisten voldoet noodzaak. Daarom was het belangrijk dat er enkele raakvlakken waren. Net zoals Inspira draagt Mehrdad persoonlijke service en begeleiding op maat hoog in het vaandel. Dat is ook de reden waarom wij geloven dat hij zorgt voor de perfecte IT-ondersteuning van uw bedrijf.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op.