Bedrijfsfilm Laten Maken

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Een unieke video die jouw zaak in-the-picture zet is de ideale manier om klanten kennis te laten maken met je bedrijf.

Bekijk enkele realisaties, klik hier.

Wij kunnen instaan voor het maken van leuke en creatieve bedrijfsvideo's. We schrijven een leuk script, zorgen voor een toffe opnamedag en een professionele look. Je kan zo'n bedrijfsfilm gebruiken voor allerlei online toepassingen zoals je website, sociale media en online advertenties.

Met een professionele video trek je de nodige aandacht en ben je vaak een stapje voor op de concurrentie.

Door gebruik te maken van video, zit je alvast op het goede spoor: Kijkers onthouden 95% van je boodschap wanneer ze het in videoformat bekijken. Om dat in perspectief te zetten: bij een geschreven bericht is dat slechts 10%.

Maar wist je bijvoorbeeld ook dat:

  • 59% van de personen die een B2B product of dienst willen kopen, bekijken liever een video dan dat ze tekst moeten lezen
  • 81% geeft aan al eens overtuigd geraakt te zijn om een product of dienst te kopen door een video te bekijken
  • 72% van de consumenten leert een product of dienst liever kennen aan de hand van een video

Voor ons is video een uit de hand aan het lopen hobby. Gelukkig kunnen we dit combineren met onze zakelijke doelen. Vanwege onze passie voor videografie hebben we geïnvesteerd in camera die 4K-beelden kan schieten aan 60 fps en we beschikken over handige accessoires. Dat stelt ons in staat om professionele bedrijfsfilmpjes te produceren. Verder maken we ook gebruik van Premiere Pro om jouw bedrijfsfilm een cinematische look te geven.

Een bedrijfsvideo laten maken hoeft ook helemaal geen duizenden Euro's te kosten. Wees niet bang, wij stellen met plezier een offerte samen. Vraag er eentje aan via het formulier en omschrijf de video die jij in gedachten hebt zo goed mogelijk.

De combinatie met onze kennis van YouTube en Facebook Ads stelt ons in staat om je bij te staan bij het ontwikkelen van content voor een YouTube kanaal of een advertentiecampagne die je nieuwe klanten oplevert.

Wat wij voor je kunnen ontwikkelen:

  • ✔️ Een bedrijfsfilm laten maken zonder hoge kosten
  • ✔️ Video's voor sociale media
  • ✔️ Interviews en Talking Head video's
  • ✔️ Professionele video's om meer producten en diensten te verkopen
  • ✔️ Uitstekende partner voor Facebook video advertentiecampagne
  • ✔️ Ondersteuning met het ontwikkelen van een YouTube kanaal

Enkele bedrijfsvideo's die wij mochten ontwikkelen

Een bedrijfsfilm laten maken
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare dienstverlener maken wij voornamelijk bedrijfsvideo's voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op