Animatievideo Laten Maken

Wil je een animatievideo laten maken? Speel je met de gedachte van een geanimeerde infographic? Of wil je een leuke social media video laten maken?

Bekijk enkele realisaties, klik hier.

Wij kunnen instaan voor het maken van leuke en creatieve animatievideo's. Door gebruik te maken van software met een uitgebreide bibliotheek, kunnen we dat al doen voor een betaalbaar bedraf (vanaf €90,- excl. BTW)

Door gebruik te maken van video, zit je alvast op het goede spoor: Kijkers onthouden 95% van je boodschap wanneer ze het in videoformat bekijken. Om dat in perspectief te zetten: bij een geschreven bericht is dat slechts 10%.

Maar wist je bijvoorbeeld ook dat:

  • 59% van de personen die een B2B product of dienst willen kopen, liever een video bekijken dan dat ze tekst moeten lezen.
  • 72% van de consumenten leert een product of dienst liever kennen aan de hand van een video
  • 6 van de 10 personen bekijkt liever online video's dan televisie

We beschikken over handige software en een grote bibliotheek aan animaties, live-action beelden en foto scenes in verschillende stijlen. Het is dus niet nodig om modellen, acteurs of filmploeg in te huren. We kunnen alle beelden op maat aanpassen met logo, tekst en kleur in jouw huisstijl. Een animatievideo laten maken hoeft dus helemaal geen duizenden Euro's te kosten.

Bij onze animatievideo's zijn enkele kleine beperkingen van toepassing. Zo maken we bijvoorbeeld geen volledige animaties op maat.

Enkele animatievideo's die wij mochten ontwikkelen

Een animatievideo laten maken
in de omgeving van Arendonk?

Als lokale betrouwbare dienstverlener maken wij voornamelijk animatievideo's voor bedrijven in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder: Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Geel, Kasterlee, Mol, Postel, Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Luyksgestel, Hapert, maar ook ver daarbuiten.

Neem contact met ons op